Home / Een Inspirerende Toekomst Voor Entreenh Vernieuwen Versterken Verduurzamen

Nieuwsberichten

20/06/2024

Een Inspirerende Toekomst voor EntreeNH: Vernieuwen, Versterken, Verduurzamen

Op Weg naar Vernieuwing

Vandaag is een bijzondere dag voor EntreeNH. Halverwege onze programmaperiode ondergaan we een peer-review, een collegiale tussenevaluatie. Met de waardevolle tips en tricks van Corina Kuiper, Martijn Pepers, Willem van der Craats, Arnold Blok kunnen we onze plannen voor de komende twee jaar verder aanscherpen. Deze feedback stelt ons in staat om te vernieuwen en onze aanpak nog effectiever te maken.

Dank aan Onze Toegewijde Collega’s

Een speciaal dankwoord aan Carolina Deelen, Petra Rijk, Roy Huisman, Bas van Velzen, Elma van de Poppe, Yvonne Haitsma, Jolanda van den Top, Susan van der Heide, Johan van ’t Zand, Martin Blok, Irmgard Noordhoek, Femke Blokker, Marcel, Peer Scheepers, Raymond Groen, Lonneke Bant, Veronique Helmstrijd, Wiebe Terpstra, Rob Dekker. Jullie tijd en energie tijdens de interviews zijn onmisbaar geweest. Dankzij jullie inzet kunnen we onze doelen beter definiëren en uitvoeren.

Onze Toekomst: Versterken en Verduurzamen

Wat gaan we doen met de uitkomsten van de evaluatie? We gaan onze propositie verder aanscherpen en onze plannen nog concreter maken. Samen werken we aan een optimale samenwerking tussen het bedrijfsleven, de overheden en het onderwijs. Dit streven we na voor zowel de entree’ers als de entreeprofessionals in Noord-Holland, boven het Noordzeekanaal.

Samen Werken aan Succes

De inzichten uit de peer-review zullen ons helpen om sterker en duurzamer te opereren. Door gezamenlijk te bouwen aan een toekomst waarin vernieuwing en samenwerking centraal staan, kunnen we niet alleen onze doelen bereiken, maar ook een positieve impact hebben op de hele regio.

Samen kom je verder. Blijf jij ons volgen op dit pad van vernieuwing, versterking en verduurzaming. Op weg naar een inspirerende toekomst voor EntreeNH, een platform dat zich inzet voor mensen voor wie werken en leren niet vanzelfsprekend is.