Home / Mbo Pro En Vso

Scholen voor mbo, pro en vso onderwijs

Binnen EntreeNH werken scholen voor mbo, pro en vso samen aan een goede aansluiting met het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt. We doen dat om voortijdig uitval te minimaliseren en succes te vergroten.

Mbo, pro en vso

Leerlingen en studenten binnen entree, pro en vso die toe zijn aan hun volgende stap, zijn gebaat bij een goede samenwerking tussen de onderwijsinstellingen en de arbeidsmarkt. Intensieve begeleiding tijdens hun volgende stap, om een goede start te kunnen maken en uitval te voorkomen, is cruciaal. EntreeNH faciliteert de samenwerking in het onderwijs en de arbeidsmarkt. Daar profiteert iedereen van.
coachgesprek stock
vso pro logo

vso pro

stichting trigoon logo

Trigoon

praktijkschool-westfriesland-hoorn-logo

Praktijkschool Westfriesland

Vonk

Horizon-College_Logo_RGB

Horizon college

Regio-College-RC_logo_liggend_rood

Regio College

altra logo

Altra

foto van gesprek in West-Friesland Oost

Samenwerking met MBO, pro en vso toegelicht

In diverse regio’s zijn docenten en schoolleiders van het pro, vso en mbo met elkaar in gesprek om regionale samenwerking vorm te geven. Elke regio heeft zo zijn eigen kenmerken, relatienetwerken en uitdagingen. En alleen in samenwerking kan het beste resultaat worden bereikt. In samenwerking wordt het beste maatwerk geleverd en begeleiding geboden. En ja, af en toe moet je dan voorbij een paar drempels. Ook die neem je samen.

EntreeNH

Contact

Wil je contact over maatwerk entreeonderwijs, informatie, weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen?