Home / Leerwerklocaties

Leerwerklocaties

Leren en werken doet de entreestudent het liefst op een echte leerwerklocatie. Zo’n locatie waar alle aspecten van het beroep terug te vinden zijn. Waar je van fouten leren mag en waar er formeel én informeel geleerd wordt. Bij een ondernemer met hart voor de zaak en de doelgroep. Met docenten en begeleiders die weten hoe het kan werken.

Leerwerklocaties

Koken bij Probedrijven

Leren én werken bij Probedrijven

Zo’n 100 Werknemers van verschillende afdelingen van Probedrijven volgen diverse praktijkleerroutes op entree-niveau en niveau 2. Ze volgen de praktijkleerroutes volledig intern en leren op hun werkplek. Hun werkplek is hun leerwerklocatie. Dat is vertrouwd, veilig en herkenbaar.

Grasmaaien op Hoenderdaell

Leren én werken in Dierenpark Hoenderdaell

Hét voorbeeld op basis waarvan we nu inzetten op het ontwikkelen van meer Leerwerklocaties in Noord-Holland.

NH Connectdag leerlingen Regio College cateren

EntreeNH Leerwerklocaties toegelicht

Actueel beroepsonderwijs voor entree en niveau 2 kenmerkt zich door intensieve coaching en loopbaanbegeleiding, naast algemeen en vakspecifiek onderwijs. EntreeNH zet in op leren in de context van het beroep of de sector waarvoor wordt opgeleid. Daarom ontwikkelen wij diverse leerwerklocaties die bol staan van de beroepscontext en waar ruimte is voor de onderwijsprocessen. Zo wordt opleiden effectiever, leuker en beter toepasbaar.

EntreeNH

Neem contact op

Is jouw organisatie geschikt als leerwerklocatie?
Heb je zelf een leervraag?