Home / Ondernemers

EntreeNH met ondernemers

Een goede samenwerking tussen ondernemers, overheden en het onderwijs is voor de entreedoelgroep van groot belang. Ondernemers worden partner in opleiden. Ze nemen een actieve rol aan in de begeleiding van de entreedoelgroep.

agros logo

agros

espeq logo

espeq

inwerking logo

inwerking

landgoed hoenderdaell logo

landgoed hoenderdaell

zeestad staal logo

zeestad staal

mennistenerf logo

Mennistenerf

probedrijven logo

Probedrijven

EntreeNH Ondernemers

EntreeNH faciliteert de samenwerking tussen het entree-onderwijs en het bedrijfsleven, met instanties en overheden. Met als doel: bouwen aan een arbeidsmarkt waar voor iedereen een passend perspectief wordt geboden. Hoe we dat doen? Met maatwerk. Dat helpt de student om te focussen op zijn ontwikkeling. En het helpt de ondernemer om effectief op te leiden.

Heg maaien

Ondernemers

Koken bij Probedrijven

Leren én werken bij Probedrijven

Zo’n 100 Werknemers van verschillende afdelingen van Probedrijven volgen diverse praktijkleerroutes op entree-niveau en niveau 2. Ze volgen de praktijkleerroutes volledig intern en leren op hun werkplek. Hun werkplek is hun leerwerklocatie. Dat is vertrouwd, veilig en herkenbaar.

Grasmaaien op Hoenderdaell

Leren én werken in Dierenpark Hoenderdaell

Hét voorbeeld op basis waarvan we nu inzetten op het ontwikkelen van meer Leerwerklocaties in Noord-Holland.

NH Connectdag leerlingen Regio College cateren

Samenwerking met ondernemers toegelicht

Entree NH faciliteert de samenwerking tussen het entree-onderwijs en het bedrijfsleven, met instanties en overheden. Met als doel: bouwen aan een arbeidsmarkt waar voor iedereen een passend perspectief wordt geboden.

Voor het beroepsonderwijs is een goede samenwerking met het bedrijfsleven cruciaal. De tijd dat het onderwijs het bedrijfsleven dicteerde ligt gelukkig achter ons. Samen werken aan het ontwikkelen van competenties en vaardigheden, bij toekomstige werknemers én zittend personeel, hoort bij actueel onderwijs. Het bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen worden partners van elkaar. Ze staan samen voor de opgave om het beste uit de werknemers te halen. Door samen maatwerk te bieden kan de student focussen op wat echt belangrijk is en verhoogt de ondernemer zijn efficiency als partner in opleiden. Ons onderwijs sluit met maatwerk veel beter aan op de vraag naar benodigde kennis en vaardigheden bij de ondernemer. Maar maatwerk maken we samen en stemmen we maatwerktrajecten af, waarbij leren en werken zoveel mogelijk in de praktijk op locatie bij de ondernemer gebeurt

Ben je ondernemer en ben je benieuwd wat EntreeNH voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We kijken graag naar de specifieke leervragen van je onderneming. En naar die van jouw individuele werknemers.

EntreeNH

Contact

Ben je ondernemer? Ben je op zoek naar scholing voor je medewerkers? Heb je een leervraag? Wil je onderzoeken of jouw locatie geschikt is als leerwerklocatie? Neem contact met ons op: