Home / Eerste Nieuwsbrief Entreenh

Nieuwsberichten

28/06/2023

Eerste nieuwsbrief EntreeNH

Loket praktijkleren geopend, website live en film leerwerklocatie Hoenderdaell

Als leren en werken niet vanzelfsprekend voor je is, hoe fijn is het dan dat er zoveel professionals voor je klaar staan om je een passend perspectief te bieden. In EntreeNH komen we deze professionals dagelijks tegen, grote kans dat jij er één van bent.

Vandaag verstuurden we de eerste digitale Nieuwsbrief van EntreeNH. In deze nieuwsbrief geven we inzicht in de laatste ontwikkelingen. We benoemen een paar belangrijke zaken die ons dagelijks bezighouden. Zo is nu het gezamenlijk digitale loket Praktijkleren officieel geopend en de website is live gegaan. Ook gingen de eerste cursussen van start in de EntreeNH Academie. We maakten een film van leerwerklocatie Hoenderdaell en we kozen een nieuwe naam. En we ontwikkelen werkwijzen en samenwerkingen waarbij het gaat om interne samenwerkingsprocessen en samenwerkingen met partners in de regio. Kortom beweging alom.

Met EntreeNH werken we aan flexibele leer- en werktrajecten voor de doelgroep die het zonder onze ondersteuning niet redt. We streven naar maatwerkonderwijs, leer- en ontwikkeltrajecten voor individuele deelnemers en zetten in op leerwerklocaties: onderwijs op plekken waar de context van het beroep waarvoor wordt geleerd, in ruime mate aanwezig is.