Home / Entreenh Academie Pakt Door

Nieuwsberichten

17/10/2023

EntreeNH Academie pakt door

Met de training ‘omgaan met probleemgedrag in het entreeonderwijs’ startte vandaag de volgende ronde van de EntreeNH Academie. De academie biedt trainingen, webinars, opleidingen, cursussen, masterclasses, docentenstages en kennisbijeenkomsten.

Samen met BTG Entree van de Mbo-raad en Stenden Hogelschool organiseren we onder andere in company trainingen. Vandaag ging een enthousiaste groep deelnemers van start met het eerste deel van de cursus. Medewerkers van Vonk, Horizon- en Regiocollege, maar ook ZZP’ers en mensen van organisaties die doorverwijzen naar Entreeonderwijs, zodat steeds meer leerlingen succesvol begeleid worden naar een waardevolle plek in de samenleving. In november volgen deze deelnemers het tweede en laatste deel van deze training.

Deze module gaat in op in- en externe factoren die van invloed zijn op het gedrag van studenten en wat die voor betekenis hebben voor de sfeer en leercultuur in de klas. Hierbij valt te denken aan  straatcultuur, groepsdynamica en gedragsproblemen. Aansluitend werden strategieën besproken die je als docent kunt toepassen op de begeleiding van individuele studenten en het groepsproces in de klas.

Kijk voor het complete aanbod van de EntreeNH Academie voor dit najaar hier.