Home / Feestelijke Afronding Diplomas En Praktijkverklaringen

Nieuwsberichten

21/07/2023

Feestelijke afronding diploma’s en praktijkverklaringen

Vonk Entree Groenstart

De laatste schoolweek van het jaar. Een feestelijke afronding voor studenten, docenten en begeleiders van Vonk Entree Groenstart.

Dinsdag gestart met de uitreiking van de entree diploma’s aan de studenten van Vonk Alkmaar en Hoorn. De trotse studenten hebben allemaal hun MBO entree diploma gehaald, in de richting plant of (groene) leefomgeving.

Woensdag waren op Dierenpark Hoenderdaell de Entree en MBO-2 Tuin, Park en Landschap studenten aan de beurt. Zij volgden de volledige opleiding in het dierenpark en starten de dag daarom met een rondleiding samen met hun genodigden door Dierenpark Hoenderdaell. Waarna zij de trotse ontvangers van hun diploma waren. Op de foto zijn (bijna alle) entree studenten te zien, die het MBO-entree diploma plant of (groene) leefomgeving op Hoenderdaell in ontvangst mochten nemen.

Op donderdag volgde de succesvolle afronding voor nieuwkomers werkzaam bij Pro Groen of Groen/maat. Twee studenten ontvingen een volledig MBO-entree diploma, een voor de richting plant en een voor de richting groene leefomgeving. Ten slotte ontvingen drie studenten een MBO praktijkverklaring mét daarbij een prachtig examenresultaat voor de proeve van bekwaamheid. Opnieuw trotse mensen die met een beter perspectief verder gaan.