Home / Zeven Mbo Verklaringen Voor Zaffier Studenten

Nieuwsberichten

06/07/2023

Zeven Mbo verklaringen voor Zaffier studenten

Zeven studenten van participatiebedrijf Zaffier kregen op de werkplek scholing via het Horizon College. Zij rondden hun inzet succesvol af en werden daarvoor beloond met de nieuwe Mbo Praktijkverklaring van het Horizon College voor hun inzet op diverse leerprocessen. 

De succesvolle afronding door deze studenten werd gevierd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Zaffier in Alkmaar. Het was een geweldig moment voor deze deelnemers om – na een speech van hun werkbegeleiders en onder het applaus van hun trotse familie – de Mbo Verklaring  te mogen ontvangen. De bijbehorende praktijkverklaringen tonen de afronding van hun praktijktraject en hun nieuw verworven expertise in het gekozen vakgebied.

Dit resultaat is gerealiseerd dankzij de samenwerking tussen Zaffier, het Horizon College, de studenten en EntreeNH. Zoals de bedoeling bij maatwerk entree-onderwijs werken we samen met ondernemers en instanties. Zoals nu bijvoorbeeld met Zaffier. Samen met Annabel Grooteman en Samantha Bijlstra van Zaffier, hebben Lonneke Bant, de programmamanager van Horizon College Bedrijfsopleidingen Gezondheidszorg, Welzijn en Sport en Harriet Dusch van de backoffice Bedrijfsopleidingen GWS is georganiseerd dat deze  studenten van Zaffier nu de eerste officiële Mbo-Verklaringen met praktijkverklaringen konden ontvangen.  

De inzet van EntreeNH leidde ertoe dat binnen het Horizon College team bedrijfsopleidingen GWS de lopende trajecten oppakten, waarbij de procedures zijn aangescherpt om ondernemers en organisaties te helpen bij het realiseren van het juiste scholingsaanbod. Ook kreeg de Mbo Verklaring en de praktijkverklaringen die daarbij horen hebben een mooie Horizon College upgrade.